12/06 - 16/06 | Groepstour 3 Alpen - VOLZET

Waar drie Alpenlanden, Oostenrijk, Zwitserland en Italië elkaar raken, vindt u een fantastisch gebied om motor te rijden. Met de Duitse Alpen er nog bij hebt u eigenlijk een Vier Alpentour. Het rustige dorpje Fliess is een ideaal uitgangspunt om dit spectaculaire gebied te verkennen. De Drie Alpen Tour is een aanrader voor liefhebbers van de hoogste bergpassen met veel, heel veel (haarspeld) bochten.

PROGRAMMA 5-DAAGSE DRIE ALPEN GROEPSTOUR:

--> dit is een verkorte versie van onze 7-daagse 3 Alpen Tour, u kunt ter plaatse zelf kiezen welke dagritten u rijdt.

Dag 1 : Heidenheim – Fliess (ca. 340 km)

Vanuit Heidenheim rijdt u over de Dichterstrasse en de Deutsche Alpenstrasse naar Sonthofen. Na de Jochstrasse bent u in Oostenrijk en kan het feest echt goed beginnen. Met de Hahntenjoch hebt u de eerste pas al te pakken.

Dag 2: Rondrit Silvretta (ca. 305 km)

Richting Vorarlberg naar het mondaine Lech. U rijdt over de prachtige Bregenzerwald- strasse en het Furkajoch met als afsluiting de Silvretta Hochalpenstrasse. Een mooie dag om aan de passen te wennen.

Dag 3: Rondrit Stelvio (ca. 280 km)

Door het Inntal naar Zwitserland en het belastingparadijs Livigno. Over de Passo Foscagno naar de ‘koning’ van de Alpen, de Stelviopas: met zijn 2750 m een van de hoogste passen van Europa. Na een pittige afdaling terug over de Reschenpas.

Dag 4: Rondrit Timmelsjoch (ca. 305 km)

Weer een stevige tocht: de Kühtai-Sattel, de Brenner, de Jaufenpas en het Timmelsjoch staan op het programma. Een prachtige tour door een imposante bergwereld.

Dag 5: Rondrit Garmisch-Partenkirchen (ca. 290 km)

Deze dag blijft u in de buurt van het hotel. Over de Hahntenjoch en het Namlostal naar de Plansee. Langs Garmisch-Partenkirchen weer terug naar Oostenrijk. Iets minder spectaculair, maar een zeer vriendelijk landschap om van te genieten.

Dag 6: Rondrit Kaunertal en Samnaun (ca. 190 km)

Een ontspannen dagje. De Kaunertaler Gletscher Panoramastrasse brengt u door een schitterend landschap naar een hoogte van 2750 meter. Vandaar kunt u naar de gletsjer wandelen of van het uitzicht genieten in het panorama restaurant. Ook genieten is het in het belastingparadijs Samnaun met goedkope benzine en vele mooie winkels en terrassen om een hapje te eten. Door het Inntal terug naar het hotel.

Dag 7: Fliess – Heidenheim (ca. 315 km)

Een vlotte route over de Fernpass naar Garmisch-Partenkirchen en dan door het fraaie Bayrische Land weer terug naar Heidenheim. Als u op tijd terug bent, kunt u nog uitgebreid genieten van het Erlebnisbad Aquarena naast The Taste Hotel. Een ideale afsluiter van een prachtige tour.

Extra overnachting bij start:

De route start en eindigt bij The Taste Hotel in Heidenheim. Om in Heidenheim te komen, hebben we een route gemaakt, die deels binnendoor en deels over de Autobahn gaat. We kunnen dit hotel voor u bijreserveren, we hebben hiervoor kamers geblokkeerd in het hotel. Prijzen zie verder.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 4 overnachtingen in hotel Fliesserhof op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • route op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds

--> U krijgt bij reservatie van deze groepstour zowel het roadbook als de GPS routes van de 7-daagse tour, zo kunt u ter plaatse en in overleg met de reisbegeleider zelf kiezen welke dagritten u rijdt

Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
12/06/23 - 16/06/23 VOLZET VOLZET

Extra overnachting voor en na de tour in hotel The Taste Heidenheim:

Prijs per persoon in logies en ontbijt Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
11/06/23 - 12/06/23 VOLZET VOLZET
16/06/23 - 17/06/23 VOLZET VOLZET
Motorroutes Alpen Oostenrijk
GPS Routes Garmin TomTom
Alpen Motortour Oostenrijk
Motorroutes Garmin TomTom Oostenrijk
Motorreis Oostenrijk
Motorreis Oostenrijk 3 Alpen
Hotel Fliesserhof
Hotel Fliesserhof Kamer
Hotel Fliesserhof Restaurant

Accommodatie

U verblijft tijdens deze groepstour in Panoramahotel Fliesserhof. Het biedt een binnenzwembad, een restaurant met een terras en een indrukwekkend uitzicht op de bergen.

Faciliteiten:
Restaurant, bar, zonnig terras, binnenzwembad, spa met sauna en stoombad, wifi (gratis).

Parkeren:
Privéparking

Kamers:
Goed ingericht en voorzien van tv, telefoon, bad of douche en toilet.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!