Over Ons

Wie zijn wij?

Motortours.eu is een Belgische touroperator (Erkenningsnummer 7161 ), gespecialiseerd in het organiseren van motortrips in Europa. Wij reserveren de hotels en bezorgen onze klanten de mooiste motorroutes in gpx formaat voor de GPS (Garmin / Tom Tom) Daarnaast bezorgen we ook een Roadbook in pdf formaat. Onze routes werden ontworpen door de specialisten van MRO Reizen, DE specialist met meer dan 25 jaar ervaring. Ondanks het georganiseerde karakter kan je met ons vrij uit motorrijden.

Aanbod?

Motortours.eu biedt maar liefst 58 motortours aan in 14 Europese landen.

In ons aanbod aan motorreizen vind je een uitgebreid gamma aan routes kortbij en ver weg. Ze brengen je naar hotels waar motorrijders welkom zijn. Waar kan is er de mogelijkheid om je motor binnen te zetten. Vanuit je hotel rij je dagelijks in lussen om de regio te gaan verkennen. Dit betekent bagagevrij rijden met steeds jouw hotel binnen bereik. Je bent niet gebonden aan een groep of timing, je bepaalt zelf de dagindeling.

Je kan alle motortours boeken op individuele basis; alleen of met vrienden en kennissen. Dat betekent: op pad gaan wanneer het jezelf uitkomt en waarheen jezelf wil. Je rijdt zelfstandig, aan de hand van onze gedetailleerde motorroutes, de mooiste motortours in Europa.

Veel van onze motortours bieden we één of meerdere keren per seizoen als begeleide groepsreis aan.

Routes?

Alle routes werden ter plekke uitgezet en/of gecontroleerd, zodat je ervan op aan kunt dat de route langs de mooiste wegen voert die de omgeving te bieden heeft. Voor alle tours wordt een uitgebreid roadbook samengesteld waarin zowel algemene toeristische informatie is opgenomen als uiterst gedetailleerde beschrijving van de dagroutes. Uiteraard zijn van al onze routes ook GPS - bestanden beschikbaar (Garmin/Tomtom).

Bedrijfsinfo:


Motortours.eu is een merknaam van Westana BV
Golfbrekerslaan 39, 8430 Middelkerke, België
Ondernemingsnummer BE0478213760
RPR Oostende

Motortours.eu erkent de bevoegdheid en Algemene Voorwaarden van de Geschillencommissie Reizen

Insolventieverzekering en verzekering burgerlijke aansprakelijkheid reisonderneming onderschreven bij MS Amlin Insurance SE.

Lid van VVR(O), Vereniging Vlaamse Reisbureaus, Koningin Astridlaan 29/0001, 8200 Brugge

KLIK HIER VOOR DE ALGEMENE REISVOORWAARDEN

KLIK HIER VOOR ONZE BIJZONDERE REISVOORWAARDEN

KLIK HIER VOOR ALLE INFO OVER ONZE AANGEBODEN VERZEKERINGEN

Over Ons
Over Ons
Brochure Cover Motortours 2024

Hebt u een vraag voor ons?

Stel ze hier!