Motorreis Onontdekt Siegerland | Motorreizen Duitsland

Tussen het Sauerland en het Rijndal ligt nog een stukje Duitsland mooi te wezen. Ook in het Siegerland kunt u prachtig motorrijden. Wie er geweest is, weet het zich zeker te herinneren. Uiteraard beperken we ons niet tot het Siegerland, maar hebben alle mooie motorwegen door de wijde omgeving voor u aan elkaar geregen. In Bad Laasphe hebben we een prima uitvalsbasis om dit mooie gebied te verkennen. Dit onbekende Siegerland is een mooie aanvulling op ons programma.

PROGRAMMA 4-DAAGSE MOTORTOUR IN HET SIEGERLAND:

Dag 1: Stein / Urmond – Bad Laasphe (ca. 325 km)

Vanuit Stein naar Maastricht en dan een klein stukje snelweg. Na de Voerstreek de Eifel in, waar we wat vlottere, maar lekkere stuurwegen nemen. Door het Ahrdal naar de Rijn, die u dit keer per pont oversteekt. Daarna is het Westerwald aan de beurt en met een boog om Siegen heen rijdt u naar het hotel in Bad Laasphe.

Dag 2: Rondrit langs de Lahn (ca. 275 km)

We sturen u naar het zuiden en volgen een beetje de rivier de Lahn. In Weilburg kunt u koffiedrinken in het Schlosskaffee en de enige Scheepstunnel van Duitsland bekijken. Runkel is bekend om de brug over de Lahn, die hier al ruim 1000 jaar ligt. Via de Deutsche Alleen Strasse en de Deutsche Fachwerk Strasse weer terug naar het noorden waarbij mooi bochtenwerk gewaarborgd is.

Dag 3: Rondrit Rothaargebirge (ca. 270 km)

Aangezien we tegen het Naturpark Rothaargebirge aan zitten is dit wel een erg gemakkelijke keuze. Prachtige bossen, mooie meren en daarbij alle soorten bochten die u zich maar kunt wensen. U passeert de Rhein-Weser Turm, de Biggesee en vele leuke plaatsjes waar het goed eten en drinken is. Een topdag!

Dag 4: Bad Laasphe – Born / Sittard (ca. 290 km)

Alweer richting huis, jammer! Op de terugreis pakken we datgene mee wat we aan motorroutes op de heenreis hebben laten liggen. Door het mooie Bröhltal naar Bonn, waar u via een stukje Autobahn de Rijn oversteekt. Langs en soms door de Eifel gaan we naar Born / Sittard waar de tour eindigt bij het Amrath Hotel.. Onderweg kunt u regelmatig de snelweg nemen om sneller thuis te zijn.

Extra overnachting bij start:

De route start bij het Van der Valk Hotel in Stein Urmond, gemakkelijk te vinden aan de kruising van de snelwegen vanuit Genk en Maastricht.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3 overnachtingen in hotel Lahnblick op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • motorroute op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
01/04/24 - 31/10/24 € 269 € 299
Weilburg in Duitsland
Motorrijden in Duitsland
Siegerland Motorvakantie Duitsland
Motorroutes Siegerland in Duitsland
Kopje koffie onderweg
Siegerland
Motorreis naar het Siegerland
Motorrijden in Duitsland
Motorreis Onontdekt Siegerland | Motorreizen Duitsland
Hotel Lahnblick in Bad Laasphe
Hotelkamer Lahnblick
Hotel Lahnblick Restaurant

Accommodatie

U verblijft in het traditionele familie Hotel Lahnblick in Bad Laasphe. Het hotel is prachtig gelegen aan de rand van het bos met uitzicht over het gezellige stadje Bad Laasphe.

Faciliteiten:
Receptie (met kluis), restaurant met prachtig uitzicht (Ontbijt in buffetvorm, 3-gangen menu of buffet (afhankelijk van de bezettingsgraad) als diner), wifi (gratis) in het restaurant en in de kamers, bar, overdekt zwembad, sauna en fitness.

Parkeren:
Voldoende aan hotel.

Kamers:
Ruim en comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, satelliet-tv, wifi (gratis), haardroger, douche en toilet.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!