Motorweekend Verrassend Teutoburgerwoud | Motorreizen Duitsland

Deze Motortour naar het Teutoburger Woud noemen we verrassend omdat zowel de beginnende als ook de ervaren motorrijder er veel plezier aan kan beleven. Dichtbij en toch echt buitenland. Meteen over de Duitse grens wordt het motorrijden al een stuk plezieriger. Alle bergen en bochten hebben we in de route verwerkt zodat u volop kunt genieten van het motorrijden in dit mooie stukje Duitsland. Het hotel ligt in het centrum van het gezellige Bad Rothenfelde, dus ook met de ‘après-tour’ zit het wel goed.

PROGRAMMA 3-DAAGSE MOTORTOUR NAAR HET TEUTOBURGERWOUD:

Dag 1: Winterswijk – Bad Rothenfelde (ca. 245 km)

Vanuit Winterswijk rijden we direct het Münsterland in, het land van hammen en worsten. De dubbele toren van Billerbeck wijst op een mooi stadje dat uitnodigt voor een koffiestop. Dan volgen de Baumberge, waar we zowat alle bergweggetjes voor u opgezocht hebben. Bij het Teutoburgerwoud hoort Tecklenburg, waarna u door de echte bergen naar het hotel in Bad Rothenfelde rijdt..

Dag 2: Rondrit Teutoburgerwoud (ca. 260 km)

Over de mooiste slingerwegen van het Teutoburger Wald naar Bad Essen met prachtige vakwerkhuizen. Bij Porta Westfalica is het Kaiser Wilhelm Denkmal een vaste stop en mooi uitzichtpunt over de Weser, waar u ook nog een stukje langsrijdt. Na nog een stukje Weserbergland toert u weer terug naar het hotel.

Dag 3: Bad Rothenfelde – De Poppe (ca. 200 km)

Ter afsluiting nog even door het Wiehengebirge. De route gaat naar het noorden en voert u langs de Alfsee en stukjes van de toeristische Bramgau Route. Een wat onbekend, maar zeker niet onbemind gebied. De route eindigt aan de Nederlandse grens bij Oldenzaal waarna u gemakkelijk naar huis kunt rijden.

Extra overnachting bij start:

De route start bij Fletcher Hotel Frerikshof in Winterswijk, aan de Nederlands – Duitse grens gelegen. U bent dan al een mooi stukje op weg naar het oosten.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 2 overnachtingen in hotel Drei Birken op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • route op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
01/04/24 - 31/10/24 € 309 € 339
Teutoburger Wald Motorroute
Bad Rothenfelde Duitsland
Motorreizen Duitsland
Teutoburgerwoud Motorroute
Motorreizen Duitsland
Motorweekend Teutoburger Wald
Motorvakantie Duitsland
Motorrijden in Duitsland
Eten Duitsland
Hotel Drei Birken Bad Rothenfelde
Kamer Drei Birken
Hotel Bad Rothenfelde

Accommodatie

U logeert in het 4-sterren hotel Drei Birken, een hotel in het centrum van het gezellige kuurstadje Bad Rothenfelde. Het hotel heeft uitgebreide faciliteiten, waaronder een wellnessruimte met Finse sauna, een infraroodsauna en een ontspanningsruimte. U kunt er ook genieten van tal van ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen. Het hotel beschikt over een restaurant en een uitstekende wijnbar.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de hotelparking,

Kamers:
Stijlvol & comfortabel ingericht, gratis wifi, tv, bad of douche en toilet.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!