Motorroutes Luxe sturen in Luxemburg | Motortrip Luxemburg

Luxemburg is toch een beetje ons kleine broertje, waar we veel van houden. We gaan er graag op bezoek om te genieten van het natuurschoon, de leuke dorpjes en heerlijke wegen. En dat alles op een oppervlakte die zelfs wij kunnen overzien en die gemakkelijk te berijden is. Voorwaar een grote luxe. Vanuit ons fraai gelegen onderkomen in Bourscheid hebben we prachtige routes uitgezet, die u zelfs regelmatig een beetje buiten de grenzen van Luxemburg brengen. Eigenlijk een Vierlandentour, waarbij u geniet voor tien.

PROGRAMMA 3- OF 4-DAAGSE MOTORTOUR IN LUXEMBURG:

Dag 1: Arendonk / Reuzel – Bourscheid (ca. 335 km)

Vanaf Arendonk / Reusel is het meteen al leuk toeren door het gezellige Brabantse land. De Maas over en kris kras door Zuid-Limburg, waar u de eerste heuvels tegenkomt. In de Ardennen passeert u leuke plaatsen als Aywaille, Durbuy en vele andere gelegenheden om even af te stappen. Na de grens met Luxemburg is het nog maar een klein stukje naar het hotel in Bourscheid.

Dag 2: Rondrit Luxemburg (ca. 285 km)

Een leuke route over de kleine binnendoor wegen naar de verste uithoeken van het Luxemburg. Veel bekende plaatsen als Vianden en Echternach passeren de revue. De wijngebieden langs de Moezel zijn altijd een feestje waard en u rijdt zelfs een stukje door buurland Duitsland. Op zo’n Europese tour mag Schengen niet ontbreken en met Mondorf les Bains bent u alweer in een heel andere wereld. Langs Larochette en Diekirch weer terug naar Bourscheid.

Dag 3: Rondrit langs en over de Luxemburgse grens (ca. 265 km)

U rijdt vandaag langs de grenzen van het Groothertogdom, met een uitstapje over de Belgische grens. Verrassend mooie stuurwegen in een betrekkelijk rustige omgeving. U toert met een grote boog om Arlon heen om daarna nog even flink te genieten van het Luxemburgse platteland. Langs de grens en het stuwmeer van de Sure terug naar uw hotel.

Dag 4: Bourscheid – Withuis (ca. 220 km)

Alweer tijd om terug te rijden, maar uiteraard niet zonder lekker stuurwerk door Luxemburg, de Ardennen en een mooi stukje Eifel. Vanuit de Eifel rijden we België weer binnen en we blijven daar tot ons eindpunt in Withuis, op de Nederlands / Belgische grens. Van daaruit kunt u op uw eigen manier naar huis rijden.

3 daagse Motortour: Bij de 3 daagse vervalt dag 3.

Extra overnachting bij start:

De route start bij Fletcher Hotel De Kempen, precies op de grens van België en Nederland. Gemakkelijk aan te rijden via Arendonk of Reusel.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3 (4-daagse tour) of 2 (3-daagse tour) overnachtingen in Cocoon Hotel La Rive op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • motorroute op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
3 dagen / 2 nachten
01/04/24 - 11/07/24 € 299 € 399
12/07/24 - 28/08/24 € 309 € 409
29/08/24 - 31/10/24 € 299 € 399
4 dagen / 3 nachten
01/04/24 - 11/07/24 € 439 € 599
12/07/24 - 28/08/24 € 459 € 625
29/08/24 - 31/10/24 € 439 € 599
Vianden Luxemburg Motorroute
Echternach met de motor
Durbuy Ardennen Motortrip
Mooiste motorroute in Luxemburg
Motorroute langs abdij van Orval
Motorroutes in Luxemburg
Luxemburg Motorreis
Motor Luxemburg
Luxemburg Motorrijden
Cocoon Hotel La Rive in Bourscheid Rivier
Cocoon Hotel La Rive Kamer
La Rive Hotel  in Bourscheid

Accommodatie

Het 4-sterrenhotel Cocoon La Rive, ligt midden in de natuur aan de oever van de Sûre. Vanuit het hotel ziet u de burcht van Bourscheid ver boven u liggen.

Faciliteiten:
Gratis wifi, lounge, tuin en zonneterras, uitstekend restaurant (Ontbijt in buffetvorm en diner als 3-gangen menu), bar.

Parkeren:
Voldoende aan het hotel, afgelegen van de straat. Garage ter plaatse te bespreken.

Kamers:
Voorzien van wifi (gratis), telefoon, satelliet-tv, radio, kluisje (gratis), minibar, haardroger, bad of douche en toilet.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!