Weekendje Motorrijden in Pretpark Eifel | Motorreizen Duitsland

De Eifel wordt door velen gezien als een speeltuin voor motorrijders. Heel dichtbij en toch echt buitenland. Onze Eifeltour wordt dan ook door zeer veel mensen met plezier gereden. Vanuit Deudesfeld, een dorpje in het hart van de Vulkan-Eifel, hebben we een paar prachtige motorroutes voor u uitgezet. Zelfs al bent u met de regio vertrouwd, het pure rijgenot en door steeds nieuwe routes krijgt u op deze Eifeltour toch weer een frisse kijk op dit mooie gebied. Het proberen waard!

PROGRAMMA 3- OF 4-DAAGSE MOTORTOUR IN DE EIFEL:

Dag 1: Roosteren – Deudesfeld (ca. 305 km)

Vanuit Roosteren rijdt u vrijwel meteen Duitsland in. Op het Duitse platteland kunt u alvast een beetje warmdraaien voor al het moois dat komen gaat. Het echte feest begint bij de bochtjes rond Rurberg en duurt verder de hele dag. Met grote slingers rijdt u vervolgens dwars door de Eifel naar het gezellige hotel in Deudesfeld.

Dag 2: Rondrit Hohe Eifel en Ahrdal (ca. 285 km)

Vandaag naar het noordoostelijke deel van de Eifel. Bergen en bossen, afgewisseld met stukken open land, zijn de ingrediënten voor een mooie toerdag. Voor de afwisseling een klein stukje Ahrdal, met bijbehorende wijnbouw en bij Cochem tikt u ook nog even de Moezel aan. Onderweg nog even bij de Nürburgring langs. Het zou zonde zijn het circuit links te laten liggen op deze rit.

Dag 3: Rondrit Deutsch-Luxemburgischer Naturpark (ca. 275 km)

Vandaag naar het westen en gaat u de Luxemburgse grens verkennen. Een terrasje pakken in Echternach en meteen ook gelegenheid om goedkoop te tanken. Weer de grens over en via de kleine pittoreske wegen, waar de Eifel zo rijk aan is, naar Vianden. Dan met een grote boog terug naar de Vulkaaneifel en lekker bijkomen uw hotel in Deudesfeld.

Dag 4: Deudesfeld – Withuis (ca. 225 km)

Helaas alweer naar huis, maar niet voordat we op waardige wijze afscheid hebben genomen van dit mooie gebied. Het Deutsch-Belgischer Naturpark laat u het mooiste van beide landen zien. U waant zich in een ver land, terwijl u toch dicht bij huis rijdt. Over de Hoge Venen en door de Voerstreek naar Withuis, op de grens van België en Nederland. Daarna kunt u zelf beslissen hoe u naar huis rijdt.

3-daagse Motortour: Bij de 3-daagse tour vervalt dag 3.

Extra overnachting bij start:

De route start bij het Hotel De Roosterhoeve, mooi gelegen tussen Maaseik en de A2 in Zuid-Limburg.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3 (4-daagse tour) of 2 (3-daagse tour) overnachtingen in hotel Zur Post op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • motorroute voor de GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
3 dagen / 2 nachten
01/04/24 - 31/10/24 € 205 € 225
4 dagen / 3 nachten
01/04/24 - 31/10/24 € 305 € 325

--> Het hotel heeft geen kamers meer beschikbaar van 09/05 tot 12/05 (Hemelvaartsweekend)

Weekendje Eifel  Cochem met de motor
Eifel Motorrit
Route voor GPS Eifel
Motorreizen Duitsland
Motorreis Eifel Duitsland
Eifel Motorrit
Motorrijden in de Eifel
Eifel Motortour
Weekendje Motorrijden in Duitsland
Hotel Zur Post in Deudesfeld Eifel
Hotel Zur Post Kamer
Restaurant Hotel Deudesfeld

Accommodatie

U verblijft in Hotel zur Post in Deudesfeld, middenin de groene natuur van de Vulkan-Eifel. De enthousiaste eigenaars van dit driesterren hotel zijn zeer actief en zullen het u zeker naar de zin maken.

Faciliteiten:
Gratis Wifi, restaurant met lokale specialiteiten (Ontbijt en diner in buffetvorm - vegetarische maaltijden beschikbaar), grote tuin met terras, gezellige bar/stube en een kegelbaan.

Parkeren:
Privé parking

Kamers:
Mooi ingericht en voorzien van douche, toilet & TV

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!