Motorreizen in Italië

Motorvakantie in de Dolomieten - Lago di Levico | Motorreizen Italië

De Dolomietentour naar Levico is een topper in ons motorprogramma. Levico ligt aan de rand van de Dolomieten en u rijdt de ene dag over spectaculaire passen, de andere dag langs koele meren en door prachtige fruitgebieden. Daarnaast een comfortabel hotel met zwembad en een leuk plaatsje om even in te lopen. Bovendien hebben de Italianen een hart voor motorrijders en hebben de wegen daarop aangepast. Kortom, een zeer gevarieerde tour waar de echte motorrijder blij van wordt.

Lees meer

Motorroute naar het Hart van de Dolomieten – Ortisei | Motorreizen Italië

Een indrukwekkende motortour naar het hart van de Dolomieten met oneindig veel haarspeldbochten, een indrukwekkende natuur en prachtige vergezichten. Een ware speeltuin voor de ervaren motorrijder! We hebben op deze tour voor elke dag een motorroute uitgestippeld waarbij u zelfs de kleinste hoekjes van dit prachtige gebergte gaat verkennen. Wanneer bergpassen als Passo Rombo, Passo Pordoi, Passo di Falzarego, Passo Gardena, Passo di Sella, Passo di Giau, Passo di Fedaia, nog aan uw lijstje ontbreken, kunnen wij u deze tour van harte aanbevelen.

Lees meer

Dolomieten Sportief | Motorreizen Italië

Een motortour speciaal bedoeld voor de sportievere rijder die graag zoveel mogelijk haarspelden aan elkaar rijgt en liefst de hele dag niet uit het zadel komt. We doen uiteraard een aantal van de bekende grote passen aan maar wisselen deze af met minder bekende pasjes, rijden door bossen en langs meren en komen op een paar van de mooiste en meest bijzondere plaatsen in dit bochtenparadijs dat de Dolomieten heet. Een goede voertuigbeheersing en ervaring met het rijden in bergachtig gebied wordt aanbevolen voor deze tour.

Lees meer

Motorroutes en Cultuur in Toscane | Motorreizen Italië

Zelfs de naam Toscane straalt al schoonheid uit. De cultuurliefhebbers onder de motorrijders moeten hier een keer geweest zijn. Toscane is één van de meest geliefde reisbestemmingen in Europa en biedt zowat alles wat een motorvakantie zo aantrekkelijk maakt. Mooi weer, heerlijk kronkelende wegen, prachtige landschappen en een rijkdom aan oude stadjes met veel middeleeuwse kunstwerken.

Lees meer

Motorvakantie aan de Italiaanse Riviera | Motorreizen Italië

Een mooie motorvakantie naar de Ligurische kust, beter bekend als de Bloemenrivièra. Een prachtig bergachtig gebied, met regelmatig uitzichten over die heerlijke blauwe Middellandse Zee, waar u zo in wilt duiken. Heel aantrekkelijk om wat (extra) tijd in te vullen als strandvakantie! ‘s Avonds loopt u zo het gezellige Loano in om te genieten van zo’n heerlijk ijsje uit een van de vele gelateria’s. Dit is écht een motortour waarbij vakantie met hoofdletters geschreven wordt.

Lees meer