Motortour doorheen Drie landen rond Valkenburg | Motortrip Nederland

Een weekendje motorrijden in combinatie met lekker stappen in Valkenburg. Vanuit het hart van Nederland naar het gezellige hart van Zuid Limburg. Een dagje Ardennen en een dagje Eifel maken de tour compleet en prima geschikt om als beginnende motorrijder de eerste bergervaring op te doen. Valkenburg en toeren rond het drielandenpunt maakt samen een verrassend leuke motortour, waar ook de meer ervaren motorrijders volop van kunnen genieten.

PROGRAMMA 3- DAAGSE MOTORTOUR DOORHEEN 3 LANDEN:

Dag 1: Barneveld – Valkenburg (ca. 275 km)

U start echt vanuit het middelpunt van Nederland, bij de afslag Barneveld op de A1. U toert door de Gelderse Vallei en het oer-Hollandse rivierengebied. Na een bezoek aan het vestingstadje Heusden komt u in het Brabantse land en meteen in heel andere sferen. Met de Abdij van Postel bent u al even in België en met een klein stukje Duitsland maken we er al een internationale dag van.

Dag 2: Rondrit door de Ardennen (ca. 270 km)

Een kennismaking met de zuiderburen. De voor Zuid Limburg zo typerende holle weggetjes brengen u snel naar de Ardennen. De rivier de Ourthe, waarlangs veel van het toerisme zich afspeelt, komt u vandaag ook regelmatig tegen. Het pittoreske Durbuy is een prachtige plek voor een terrasje met koffie en om een heerlijke Ardenner Ham voor thuis te kopen. Voor een goede lunch kunt u prima in La Roche terecht waarna u met de nodige slingers weer naar Valkenburg terug rijdt.

Dag 3: Valkenburg- St. Joost / Echt (ca. 235 km)

We hebben u drie landen beloofd en die krijgt u vandaag allemaal te zien. Een mooi stukje Mergellandroute naar het Drielandenpunt, waarna u België in rijdt. Daarna is het optimaal sturen in de Eifel en kunt u ervaren hoe mooi motorrijden kan zijn. Uiteraard door een prachtige omgeving waarbij u al snel vergeet, dat u nog steeds zo dicht bij huis bent. De laatste 100 km rijdt u gewoon lekker binnendoor naar St.Joost bij Echt . U bent dan dicht bij de A2 of de A73 waarna u weer gemakkelijk naar huis kunt rijden.

De tour start bij Restaurant de Goudreinet, aan de afslag Barneveld van de A1. Halverwege Amersfoort – Apeldoorn.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 2 overnachtingen in hotel Schaepkens van St. Fyt op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • gpsroute (Garmin / Tom Tom)
  • BTW& Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
01/04/24 - 31/10/24 € 255 € 315
Heusden Molen Nederland Motorrijden
Valkenburg Motortrip Drielandenpunt
Durbuy Ardennen Motorrit
Motortour Nederland Belgie Duitsland
Motortour vanuit Valkenburg
Motortour Nederland
Valkenburg 3 Landen Motortour
Motortrip doorheen Nederland , Duitsland en België
Nederlands Limburg pe rmotor
Hotel Schaepkens van St Fyt Valkenburg
Hotel Schaepkens Valkenburg Kamer
Schaepkens Valkenburg Restaurant

Accommodatie

U verblijft in Hotel Schaepkens van St.Fyt, gelegen op 800 m van het levendige centrum van Valkenburg. Het is een gezellig hotel met volop vertier in de bar en een prima restaurant. Vanuit het hotel loopt u zo het centrum in met veel terrasjes en uitgaansgelegenheden.

Faciliteiten:
Receptie met ruime lounge, wifi (gratis), bar, restaurant (ontbijt in buffetvorm, diner als 3-gangen keuze menu; vegetarische maaltijden beschikbaar), terras.

Parkeren:
Gratis afgesloten parking naast het hotel

Kamers:
Voorzien van telefoon, tv, wifi (gratis) en kluisje.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!