Motorroutes Wijndomein Pfalzerwald | Motorreizen Duitsland

Goede wijn behoeft geen krans, maar het gebied waar hij vandaan komt misschien wel. Duitse en Franse motorrijders komen er graag en wij weten inmiddels wel waarom. Ingeklemd tussen de Rijn en Frankrijk ligt het gewoon mooi te wezen. Geniet op onze Pfalzerwaldtour van een gunstig klimaat, mooie oude wijnstadjes, prachtige vakwerkhuizen en heel veel heerlijke motorweggetjes. Een gouden krans waard. Tel daarbij een prachtig hotel in een leuke stad en u hebt een geweldige motorvakantie.

PROGRAMMA 4-DAAGSE MOTORTOUR PFALZERWALD:

Dag 1: Slenaken – Neustadt (ca. 330 km)

De route start in Slenaken, vrijwel op de Nederlands-Belgische grens. U rijdt naar het Drielandenpunt en vervolgens over vlotte en mooie binnenwegen door de Eifel. Na het oversteken van de Moezel naar de hoofdstad van de Pfalz, het gezellige Neustadt an der Weinstrasse.

Dag 2: Rondrit zuidelijke Pfalz en Vogezen (ca. 275 km)

Een tour over de mooiste wegen van het Pfalzerwald. Langs de hoogste berg van de Pfalz, de Kalmit, naar het schilderachtige Elmstein. Via vele slingerweggetjes naar het westen richting Fischbach. Daar maakt u een uitstapje naar het Franse land, door een prachtig natuurgebied in de noordelijke Vogezen. Op de terugweg nog langs Lembach en Annweiler. Een mooie ervaring rijker.

Dag 3: Rondrit noordelijke Pfalz (ca. 270 km)

Over mooie, kleine en ook smalle weggetjes naar het noorden. De wijnstad Bad Dürkheim moet natuurlijk aangedaan worden. Daarna dwars door de wijnvelden naar het westen. Via Breitenbach en Waldmoor omzeilt u Kaiserslautern en blijft u mooi op rustige wegen. Langs het riviertje de Wallhalbe naar het motorrijders trefpunt Johanniskreuz. Daarna terug naar Neustadt.

Dag 4: Neustadt – Slenaken (ca. 365 km)

Op deze laatste dag rijdt u langs de ‘Weinstrasse’ naar Bad Dürkheim. Met grote slingers gaat het over de Hunsrück richting Moezel. Nog meer stuurwerk naar Nürburg, alwaar de route een oud weggedeelte ten noorden van het circuit volgt. Onderweg komt u nog een keer de snelweg tegen om sneller naar huis te rijden. De tour eindigt in Slenaken.

Extra overnachting bij start:

De route start en eindigt bij het Best Western Hotel Slenaken, op de grens van België en Nederland gelegen.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3 overnachtingen in hotel Achat op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • route op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
01/04/24 - 31/08/24 € 365 € 465
01/09/24 - 31/10/24 € 399 € 499

COMBINEER DEZE MOTORREIS MET ONZE 5-DAAGSE ZWARTE WOUD TODTNAU MOTORTOUR. KLIK HIER!

Motorroutes in Pfalz
Motorreizen in Duitsland
Motorrijden Pfalts
Motorrijden Pfalz
Pfalzerwald Motorreis
Pfalzerwoud met de motor
Pfalz Motorreis
Pfalz GPS Route
Motorreis in Duitsland
Achat Hotel in Neustadt an der Weinstrasse
Achat Hotel Neustadt Kamer
Hotel Achat Neustadt

Accommodatie

U verblijft in het Achat Hotel, in Neustadt an der Weinstrasse, het hart van de Pfalz. Het comfortabele hotel ligt in het centrum, om de hoek van de ‘Altstadt’.

Faciliteiten:
Wifi (gratis), restaurant (Ontbijt in buffetvorm en 3-gangenmenu als diner), bar en terras, lounge, zonneterras, sauna en fitness.

Parkeren:
Onder het hotel is een garage (€ 5 per motor per 24u, betaling ter plaatse).

Kamers:
Ruim en voorzien van wifi (gratis), telefoon, tv, haardroger, bad of douche en toilet.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!