Motortrip Vlaanderens Mooiste | Motorreis België

Het moet niet altijd ver weg zijn. Ook in het Vlaamse Land liggen schitterende plaatsen om te ontdekken met de motor. Geen steile cols, maar wel lekker sturen in een glooiend landschap. Van het drukke binnenland met bekende namen uit de geschiedenis en de vele wielerklassiekers, door de vlakke polders en langs de levendige Vlaamse kust. Een interessante en heerlijk ontspannen tour om de accu weer op te laden voor uw dagelijkse beslommeringen.

PROGRAMMA 3-DAAGSE MOTORTOUR IN VLAANDEREN:

Dag 1: Mechelen – Brugge (ca. 265 km)

U rijdt met een boog om Brussel heen op weg naar de Leeuw van Waterloo. Daarna door het glooiende landschap van de Ronde van Vlaanderen, met Geraardsbergen en de Kluisberg. Om naar Brugge te komen moet u dan nog wel langs een aantal drukke steden, maar ook daar hebben we een leuke en vlotte route voor gevonden. Een mooie dag.

Dag 2: Rondrit Vlaanderen en de Vlaamse kust (ca. 240 km)

We beginnen met Diksmuide en de IJzertoren, waar de Vlaamse Leeuw heerst. Ieper en de Menenpoort volgens al vrij snel op weg naar de Kemmelberg. Een flirt met een stukje Frankrijk maakt er een internationale dag van. Laat u verrassen in Cassel en Bergues, voor dat u langs de duinen en door het polderland terug naar Brugge rijdt.

Dag 3: Brugge – Sint Niklaas (ca. 200 km)

Vandaag verkent u Zeeuws Vlaanderen, een stukje Nederland dat eigenlijk bij België hoort. Langs het mooie Damme rijdt u zo Nederland in. De bekende plaatsjes Sluis en Philippine nodigen uit voor een kopje koffie. Bij Terneuzen over de sluizen en langs de Schelde naar Hulst. Na de grens vindt u vast wel een terras om af te sluiten. De route eindigt in St.Niklaas, waarna u gemakkelijk de snelweg naar huis op kunt.

Extra overnachting bij start:

De route start bij het NH Hotel in Mechelen, aan de E19 tussen Antwerpen en Brussel. Voor zowel Nederlanders als Belgen gemakkelijk aan te rijden. Het NH Hotel ligt op een paar minuten lopen van de Grote Markt in Mechelen en is zeer geschikt om de avond voor vertrek de stad met een bezoek te vereren.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 2 overnachtingen in hotel Green Park in Brugge op basis van logies en ontbijt
  • gedetailleerd roadbook
  • route op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in logies en ontbijt Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
01/04/24 - 31/10/24 € 189 € 279
Motortripje Vlaanderen Brugge
Waterloo Motortrip
IJzertoren Diksmuide Motortour Vlaanderen
Motortour Vlaanderen Brugge
Motortour Damme
Time Cot WO I
Brugge Motortrip
Motorreis Westhoek
Damme Brugge Motorroutes
Hotel Greenpark Brugge Zwembad
Greenpark Hotel Brugge Comfort Kamer
Greenpark Brugge Hamburger Diner

Accommodatie

U verblijft in het Green Park Hotel, gelegen aan de rand van Brugge. In een paar minuten rijdt u naar de prachtige binnenstad.

Faciliteiten:
Restaurant (ontbijt in buffetvorm - 's avonds kunt u à la a carte eten - vegetarische maaltijden beschikbaar), bar met terras, buitenzwembad (open naargelang het weer), gratis wifi

Parkeren:
Ruime afgesloten privéparking (gratis)

Kamers:
Beschikken over flatscreen TV, bad met douche, apart toilet, telefoon en gratis wifi

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!