Motorvakantie in de Tuin van Zuid-Engeland | Motorreis Engeland

In Engeland hebben ze het motorrijden uitgevonden en ze hebben nog steeds een warm hart voor motorrijders. U mag er de hele dag links rijden en genieten van de allermooiste slingerweggetjes. Een schitterende natuur, knusse dorpjes en een landschap dat zorgvuldig onderhouden wordt. Niet voor niets wordt Zuid Engeland 'The Garden of England' genoemd. Tel daarbij een modern en comfortabel hotel en u hebt een tour om gelukkig van te worden. Een prima gelegenheid om in Engeland een keer te gaan toeren.

PROGRAMMA 4-DAAGSE MOTORTOUR IN ZUID ENGELAND:

Dag 1: Extra route Brugge – Calais (ca. 115 km)

Als extra leveren we een route vanuit Brugge naar Calais. Die kunt u ook overslaan en rechtstreeks naar de ferry in Calais rijden. De route gaat door West-Vlaanderen langs Diksmuide en Bergues naar Calais.

Dover – Arundel (ca. 200 km)

Als u na het middaguur van de boot af komt rijdt u meteen het binnenland in, zodat u rustig kunt wennen aan het links rijden. U maakt een rondje door het oude smokkelaarsnest Rye en in Battle kunt u de Abdij bewonderen. Via prachtig glooiende en slingerende wegen door de South Downs naar het hotel bij Arundel.

Dag 2: Rondrit Winchester en Goodwood (ca. 235 km)

Vandaag verder naar het westen door het heerlijke landschap van Zuid-Engeland. Winchester Cathedral, The Round Table, Goodwood House met renbaan en circuit, Rolls Royce fabriek en Arundel Castle zijn slechts enkele van de bezienswaardigheden die u vandaag tegenkomt. De lunch gebruikt u uiteraard in een echte Engelse Pub, waarmee u er een real English Day van maakt.

Dag 3: Rondom Brighton (ca 215 km)

Vandaag een kortere dag, met alle mooie stukjes, waar u op de heenreis geen tijd voor had. Devil’s Dyke, Alfriston, The Long Man en de krijtrotsen van Beachy Head. Tussendoor uiteraard mooie weggetjes en een heus automuseum. Heeft u nog tijd en energie over, dan komt u aan het eind nog door Brighton met het Royal Pavilion en The Lanes.

Dag 4: Arundel – Dover (ca.190 km)

Ook voor deze laatste dag een mooie route om op gepaste wijze afscheid te nemen van The English Countryside. Geen onnodige ommetjes meer, maar vrij rechtstreeks naar Dover. Bent u vroeg genoeg kunt u nog even Canterbury, een van de oudste steden van Engeland, inlopen. Rond 13.00 uur mag u op de boot en heeft u alle tijd voor een welverdiende lunch. Daarna alleen nog even van Calais naar huis rijden.

Extra overnachting bij start:

De route start bij het Green Park Hotel in Brugge. Een mooie gelegenheid om de avond voor vertrek de oude stad Brugge met een bezoek te vereren. U kunt ook gewoon Brugge overslaan en de snelweg naar Calais aanhouden.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3 overnachtingen in hotel Comfort Inn Arundel op basis van logies en ontbijt
  • Overtocht met P&O Ferries Calais - Dover
  • gedetailleerd roadbook
  • route op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in logies en ontbijt Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
Motorrijder
01/04/24 - 31/05/24 € 379 € 599
01/06/24 - 30/09/24 € 429 € 669
01/10/24 - 31/10/24 € 379 € 599
Passagier
01/04/24 - 31/05/24 € 279 € 499
01/06/24 - 30/09/24 € 329 € 569
01/10/24 - 31/10/24 € 279 € 499
Brighton Engeland Motortrip
Motorvakantie Engeland
Motorreizen UK
Motorreizen Engeland
Motorreis UK
Motorrijden Motorroutes Engeland
Motorreis naar Engeland
Motortour Engeland
Zuid Engeland Kent Motortour
Comfort Inn Hotel Arundel
Hotel Comfort Inn Arundel Kamer
Comfort Inn Arundel Bar

Accommodatie

U verblijft in Hotel Comfort Inn Arundel, een modern en comfortabel hotel, op korte afstand (1,5 km) van Arundel. Het hotel heeft uitstekende faciliteiten en is dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het kasteel van Arundel of om de geneugten van West Sussex te verkennen.

Faciliteiten:
Receptie, restaurant, Stirling’s bar, terras.

Parkeren:
Voldoende op de privé parking.

Kamers:
Beschikken over gratis wifi, tv, telefoon, haardroger, douche, toilet en radio, koffie- / theevoorzieningen, elektrische waterkoker, wekker.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!