Motorvakantie in Costa Verde / Picos de Europa | Motorreis Spanje

Genieten van vakantie en motorrijden is voor velen een ideale combinatie. Zeker aan de noordkust van Spanje (Golf van Biskaje) met zijn milde klimaat en rijke vegetatie. De streek heet Cantabrië en kent nog geen massatoerisme. Wel een achterland met ruig berglandschap en rustige, bochtige wegen voor puur rijgenot. Ontdek dit mooie stukje Spanje in combinatie met zon, zee, strand, schitterende natuur en heerlijk motorrijden.

PROGRAMMA 7-DAAGSE MOTORTOUR COSTA VERDE / PICOS DE EUROPA:

Extra dag : (voorafgaand aan dag 1) Poitiers – Bayonne (ca. 440 km)

Na een stukje N10 rijdt u door het prachtige wijngebied van de Cognac. Na Bordeaux doorkruisen we Les Landes, een zeer geliefd vakantiegebied aan de Atlantische Oceaan. Onderweg de mogelijkheid om even bij de kust met de brede stranden te stoppen.

Dag 1: Bayonne – Suances (ca. 320 km)

Voor een keer duiken we de drukte in om u een indruk te geven van de mooie stad San Sebastian in Spaans Baskenland. De N634 loopt langs de hele Spaanse noordkust. Af en toe wijken we er vanaf om u van nog mooiere stukjes kust te laten genieten. Een mooie tour naar een leuk hotel.

Dag 2: Pico de Tres Mares, Ebro en Cuevo Prehistorico (ca. 235 km)

Vandaag rijdt u dwars door de Cordillera Cantabrica, de bergrug die zich van west naar oost uitstrekt.

Dag 3: Oostelijk Cantabrië, Laredo en Santander (ca. 260 km)

Een mooie rit door de bergen, waar oud en nieuw elkaar afwisselen. Langs de kust terug, waarbij u een bezoek aan de chique, typisch Spaanse stad Santander kunt brengen. Daarna nog een klein stukje naar Suances.

Dag 4: Noordwest Cantabrië en de kustlijn (ca. 140 km)

Een korte dagroute, maar zeker niet de minste. U heeft wat extra tijd onderweg, maar ook mooi voor een dag in combinatie met het strand. We bezoeken de kust en het oude stadje Comillas met een mooi bouwwerk van Gaudi.

Dag 5: Een ‘puntje Picos’ en het binnenland (ca. 290 km)

Het eerste deel van deze dag wordt bepaald door de mooie natuur. Het tweede deel door het strakke asfalt waar je op de weg terug even flink kunt uitwaaien.

Dag 6: Picos de Europa (ca. 375 km)

De koninginnerit van deze tour. Vrijwel geheel in het teken van de Picos de Europa. Natuurlijk geniet u van de mooie natuur, maar ook van het mooie stuurwerk: veel bochten, goed wegdek, forse stijgingen en snelle afdalingen. Aan het eind van deze dag kunt u waarschijnlijk geen bocht meer zien!

Dag 7: Suances – Bayonne (ca. 365 km)

Helaas alweer terug naar huis. We blijven ver weg van de kust en rijden door het bergland terug naar Bayonne. Een prachtige stuurdag die u niet mag missen. Het laatste stuk door Frankrijk voert u door een prachtig natuurpark naar Bayonne.

Extra overnachting bij start:

De route start en eindigt bij Hotel Ibis Bayonne Centre in Bayonne. Om de afstand naar Bayonne op een plezierige manier af te leggen bieden we u de mogelijkheid een tussenstop te maken in hotel Kyriad Poitiers Nord Futuroscope. Zo kunt u al toerend meteen het zuidwesten van Frankrijk leren kennen.

Tip: In Poitiers vindt u Futuroscope, waar u met gemak een dagje kunt zoet brengen. Misschien een extra nachtje vooraf boeken?

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 6 overnachtingen in hotel Gran Suances op basis van logies en ontbijt
  • gedetailleerd roadbook
  • route op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in logies en ontbijt Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
01/04/24 - 20/06/24 € 449 € 599
21/06/24 - 11/07/24 € 579 € 729
12/07/24 - 01/08/24 € 649 € 799
02/08/24 - 24/08/24 € 819 € 979
25/08/24 - 07/09/24 € 649 € 799
08/09/24 - 31/10/24 € 449 € 599
Toeslag half pension (enkel mogelijk in juli en augustus) € 20 per nacht € 20 per nacht
Santander Spanje Motorreizen
Motorvakantie Noorden van Spanje
Motorreis Spanje
Motorvakantie in  Costa Verde / Picos de Europa | Motorreis Spanje
Motorvakantie in  Costa Verde / Picos de Europa | Motorreis Spanje
Motorvakantie in  Costa Verde / Picos de Europa | Motorreis Spanje
Costa Verde Motorvakantie
Picos de Europa Motorreizen
Costa Verde Spanje Paella
Hotel Gran Suances
Suances Gran Hotel Ingang
Zwembad Suances

Accommodatie

U logeert in het uitstekende Gran Hotel Suances in het vissersplaatsje Suances. Het strand en de vele terrassen liggen op ca. 500 m en zijn gemakkelijk via trappen te bereiken. Tip: Deze tour leent zich uitstekend om een paar dagen bij te boeken en te genieten van het leuke Suances en het heerlijke strand.

Faciliteiten:
Restaurant (Ontbijt in buffetvorm, 3-gangenmenu of buffet (afhankelijk van de bezettingsgraad) als diner (enkel mogelijk in juli of augustus), sfeervolle lounge, bar, wifi (gratis), terras en zwembad.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid op de privé parking (gratis).

Kamers:
Comfortabel en modern ingericht en voorzien van airco, tv, radio, telefoon, wifi (gratis), haardroger, bad en toilet.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!