Motorroute Romantiek in Nederland | Motortrip Nederland

God schiep de wereld, maar de Hollanders maakten Nederland. Land waar ze moeten pompen om geen natte voeten te krijgen. Land van polders en molens, waar u bijna altijd wel water ziet. Maar ook een land waar u op een kleine oppervlakte zeer verschillende landschappen tegenkomt. Waar u ondanks 18 miljoen mensen op rustige wegen kunt met de motor rijden. Een prima gelegenheid om eens met de lage landen kennis te maken via onze motorritten. Het proberen waard!

PROGRAMMA 3- OF 4- DAAGSE MOTORTOUR IN NEDERLAND:

Dag 1: Antwerpen – Hulshorst (ca. 270 km)

Vanaf de grens in het Belgische Putte rijdt u meteen Zeeland binnen, waar u een gedeelte van de Deltawerken kunt zien. Door de Kiltunnel gaat u naar Kinderdijk, met z’n overbekende molens die op elke Hollandkalender staan. Met de veerboot de Lek over, om er dan nog een eindje langs te rijden en vervolgens via de Veluwse bossen naar het hotel in Hulshorst.

Dag 2: Rondrit Holland Waterland (ca. 280 km)

Vandaag loopt de route naar het westen, met een boogje om Amsterdam naar Noord-Holland, waar u de oude polders uit de 16e eeuw bezoekt. Unieke stukjes Nederland, waar u weinig toeristen tegenkomt en waar het verrassend aangenaam motorrijden is. Fototoestel bij de hand houden. Over de dijk, dwars door het IJsselmeer, naar de nieuwe polders en dan terug naar het hotel. Voor de liefhebbers de mogelijkheid om Amsterdam te bezoeken.

Dag 3: Rondrit Drenthe en Overijssel (ca. 290 km)

Deze provincies zijn zeer populair bij fietsers, maar ook op de motor valt er veel te genieten. Over de Veluwe en langs de IJssel komt u bij de kleine veerpont bij Olst. Via het mooie Salland rijdt u zomaar Drenthe in. Deze provincie staat bekend om zijn bossen, heidevelden en eeuwenoude dorpjes. Met De Weerribben passeert u opnieuw een echt watergebied. Op de terugweg ligt nog de gezellige vissersplaats Elburg op u te wachten. Vandaar is het nog een kleine 15 km naar het hotel.

Dag 4: Terugreis naar België (ca. 255 km)

Helaas weer naar huis. U geniet nog wat van de Veluwse bossen en komt dan in een andere typisch Nederlandse streek terecht, het rivierengebied. De IJssel, de Rijn, de Waal en de Maas, allemaal grote rivieren met dijken waarlangs het schitterend motorrijden is. Door Noord-Brabant rijdt u dan naar Baarle Nassau, waar de route eindigt. Daarna kunt u zelf kiezen hoe u naar huis rijdt.

3-daagse Motortour: Bij de 3 daagse vervalt dag 3.

De route start iets buiten Antwerpen in Putte, precies op de Belgisch – Nederlandse grens. Voor de meeste van u ’s morgens nog wel aan te rijden. U kunt deze tour uitgerust beginnen of gewoon combineren met een avondje Antwerpen door een hotel te reserveren voorafgaand aan deze tour.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3 (4-daagse tour) of 2 (3-daagse tour) overnachtingen in Veluwe Hotel De Beyaerd op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • GPS route (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
3 dagen / 2 nachten
01/04/24 - 31/05/24 € 269 € 365
01/06/24 - 30/09/24 € 289 € 395
01/10/24 - 31/10/24 € 269 € 365
4 dagen / 3 nachten
01/04/24 - 31/05/24 € 399 € 529
01/06/24 - 30/09/24 € 429 € 575
01/10/24 - 31/10/24 € 399 € 529
Blokzijl Motorrit Nederland
Molens Kinderdijk Nederland Motorroutes
Polders Motorrijden
Nederland op de motor ontdekken
Motorreis Nederland
GPS Motorroutes Nederland
Nederland per motor
Nederland Garmin Routes
Veluwe Hotel de Beyaerd
Apollo Hotel de Beyaerd Kamer
Restaurant hotel Veluwe de Beyaerd
Hotel Veluwe de Beyaerd Restaurant

Accommodatie

U verblijft in Veluwe Hotel De Beyaerd, buitengewoon mooi gelegen in het landgoed De Trippenmaker tussen Harderwijk en Nunspeet. Na een heerlijk diner wandelt u zo de bossen in.

Faciliteiten:
Receptie met gratis wifi, lounge, gezellige bar, terras, restaurant (ontbijt in buffetvorm, diner als 3-gangen keuze menu; vegetarische maaltijden beschikbaar)..

Parkeren:
Gratis open parking binnen het domein, weg van de hoofdstraat.

Kamers:
Comfortabele en sfeervolle kamers met telefoon, wifi en satelliet-tv (met pay-tv). Badkamer met douche, toilet en haardroger. Mits toeslag kan u ook reserveren voor een Relax of Comfy Room. (Prijs op aanvraag te verkrijgen)

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!