Motorreizen naar het Verenigd Koninkrijk

Motorvakantie in de Tuin van Zuid-Engeland | Motorreis Engeland

In Engeland hebben ze het motorrijden uitgevonden en ze hebben nog steeds een warm hart voor motorrijders. U mag er de hele dag links rijden en genieten van de allermooiste slingerweggetjes. Een schitterende natuur, knusse dorpjes en een landschap dat zorgvuldig onderhouden wordt. Niet voor niets wordt Zuid Engeland 'The Garden of England' genoemd. Tel daarbij een modern en comfortabel hotel en u hebt een tour om gelukkig van te worden. Een prima gelegenheid om in Engeland een keer te gaan toeren.

Lees meer

Motorvakantie naar het Lake District | Motorreis Engeland

Een motortour door het indrukwekkende landschap van het Nationaal Park Lake District, waarbij u letterlijk ‘en passant’ ook nog even kennis maakt met de Nationaal Parken North York Moors, Yorkshire Dales en Pennines. Het Lake District is een Nationaal Park dat zich kenmerkt door stevige heuvels, groene dalen, rivieren, meren, idyllische dorpjes, kastelen, indrukwekkende bergpassen (de steilste van Europa). Een schitterende en uitdagende wereld om op je motor te verkennen. Wij adviseren u, om een extra geheugenkaart voor uw fototoestel mee te nemen.

Lees meer

Motorroutes in de Schotse Hooglanden | Motorreis Schotland

Het ruige en ruwe Schotland heeft een enorme aantrekkingskracht op ons motorrijders. De onherbergzame ‘’highlands’’ (hooglanden) , de afgelegen ‘glens’ (valleien) en de diepe ‘lochs’ (meren) maken het tot één van de mooiste bestemmingen ter wereld. Zwerven door de natuur en een stop maken bij een whisky stokerij, gezellig in de pub met echte Schotten, het maakt een motorvakantie naar Schotland tot een onvergetelijke ervaring. Op onze tour door de Schotse Hooglanden is er maar één nadeel: de vakantie is altijd te kort.

Lees meer