Motorvakantie Grandioos Beierse Woud | Motorreizen Duitsland

Een prachtig bergland in het zuidoosten van Duitsland, grenzend aan het Tsjechische Bohemen. Het is één groot natuurpark en u vindt er rust en ruimte in overvloed. De wegen zijn er bochtig en van uitstekende kwaliteit. Een echt Duits familiehotel middenin een leuk dorp maken het tot een tour die u als motorrijder zeker zult waarderen. Onze Beierse Woud Motortour is een echte aanrader!

PROGRAMMA 5-DAAGSE MOTORTOUR IN HET BEIERSE WOUD:

Dag 1: Würzburg – Neukirchen beim Heiligenblut (ca. 355 km)

Vanuit Würzburg is het vrijwel meteen prachtig motorrijden door het Steigerwald, de Fränkische Schweiz en de Hersbrucker Alb. Het laatste deel van de route gaat al door het Beierse Woud naar het gezellige Neukirchen beim Heiligenblut, waar uw hotel aan het marktplein wacht.

Dag 2: Rondrit Oberpfälzer Wald (ca. 260 km)

Vandaag naar het noordelijk gedeelte van Beieren. Na een heerlijk stuk motorrijden kan u genieten van een heerlijk kopje koffie binnen de stadsmuren van het oude stadje Nabburg. Dwars door het Oberpfälzer Wald en langs de grens met Tsjechië naar Waldmünchen en Fürth im Wald. Daarna nog een klein stukje naar Neukirchen, waar ook nog van alles te zien is.

Dag 3: Door het Beierse Woud naar de Donau (ca. 255 km)

U ervaart dat Beieren niet alleen uit bergen bestaat, maar ook hele vlakke stukken kent. Eerst nog wat bos, bergen en dalen met mooie vergezichten op dorpen en landerijen. U volgt een stuk de Donau en bezoekt de oude stad Straubing. Ook het Walhalla staat op het programma. Over een stukje Bier und Burgenstrasse naar Cham, waar de Biertor altijd goed is voor een stop en een mooie foto.

Dag 4: Rondrit Natuurpark Bayrischer Wald (ca. 275 km)

Het Beierse Woud is eigenlijk een onderdeel van het Boheemse Woud. Vandaag toert u speciaal door dat Natuurpark met bos, bos en daarna nog meer bos. Schrik niet, het is prachtig sturen. U komt langs de hoogste berg, de Grosse Arber en door leuke zomer- en wintersportplaatsen als Bodenmais, Spiegelau en Zwiesel. Daar kunt u ook nog Joska Kristall Welt bezoeken. Ter afsluiting nog een mooi stuk asfalt, wat het motorrijden zo mooi maakt. Genieten in optima forma.

Dag 5: Neukirchen – Würzburg (ca. 335 km)

Aan al het goede komt een eind, en soms is dat heel plezierig. De schitterende wegen maken ook van de terugreis een volwaardige toerdag. Dit keer gaat de route ten zuiden van Nürnberg. U steekt het Main- Donau kanaal een paar keer over en komt dan in Frankenland met schitterende oude stadjes. Roth, Arendsberg en Bad Windsheim zijn alle een stop waard. Het mooiste zit vandaag dus in de staart. U eindigt bij Mercure Würzburg.

Extra overnachting bij start:

De route start en eindigt bij het Mercure Hotel am Mainufer in Würzburg. Een mooie route naar het startpunt wordt er bij geleverd. Dat maakt uw motorvakantie compleet.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 4 overnachtingen in Gasthof Zum Bach op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • GPS route (Garmin / Tom Tom)
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
01/04/24 - 31/10/24 € 355 € 379
Straubing bezoeken pe rmotor
Walhalla Duitsland Motorvakantie
Motorreizen in Duitsland
Beierse Woud Motorreis
Motorreizen boeken
Beierse Woud met de motor
Beierse Woud Motortour in Duitsland
Beierse Woud Motortour
Duitse gezelligheid
Gasthof Zum Bach in Neukirchen beim Heiligenblut
Zum Bach Kamer
Zum Bach Hotel

Accommodatie

U verblijft in het Hotel Gasthof zum Bach van de familie Hastreiter. Het ligt aan het marktplein van Neukirchen beim Heiligenblut en heeft een sfeervol historisch restaurant.

Faciliteiten:
Wifi (gratis), restaurant (Ontbijt in buffetvorm en 2-gangen diner), lounge met open haard, bar, zonneterras met ligbedden. Op wandelafstand is er een natuurzwembad. Maandag en dinsdag check-in vanaf 16.30 u.

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid, garage (gratis).

Kamers:
telefoon, tv, wifi (gratis), kluisje, minibar, haardroger, bad met douche en toilet.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!