10/06 - 14/06 | Groepstour Wellness in Tirol - Nauders

Nauders ligt op de Oostenrijkse grens, met Italië en Zwitserland letterlijk om de hoek. De hoogste en spectaculairste passen vindt u op korte afstand en staan garant voor een schitterende motortour. De motorroutes gaan door die 3 landen en u stijgt iedere dag naar grote hoogte. Ook uw onderkomen kan met de allerbesten wedijveren. Het luxe hotel heeft een uitstekende keuken, mooie kamers en een uitgebreid Beauty en Wellness Resort. Deze tour biedt u een top-vakantie met veel luxe, geweldig sturen en een prachtige natuur. Echt Wellness dus.

PROGRAMMA GROEPSTOUR WELLNESS IN TIROL:

--> dit is een verkorte versie van onze Tirol - Nauders Tour

Dag 1: Nördlingen – Nauders (ca. 355 km)

Vanuit Nördlingen toert u door het Naturpark Augsburg via Bad Wörishofen naar Garmisch Partenkirchen. Door het Leutaschtal naar Seefeld en Telfs. Vervolgens door het Inntal naar het hotel in Nauders.

Dag 2: Flüeleapass, Albulapass en Ofenpass (ca. 250 km)

Direct Zwitserland in. Na de Flüeleapass door het mondaine Davos en via Tiefencastel naar de Albulapass. De Ofenpass brengt u in Italië. Onderweg komt u door Glorenzo: een van de oudste nederzettingen in deze regio en het kleinste stadje van Italië.

Dag 3: Timmelsjoch, Jaufenpass, Bolzano en Merano (ca.270 km of 365 km)

Een rit voor de echte liefhebbers, met een afkortmogelijkheid voor hen, die het wat rustig aan willen. Over de Pillerhöhe en door het Ötztal. Na de Timmelsjoch heeft u gelegenheid om rechtstreeks naar Merano te rijden. Mooier is de complete route over de Jaufenpass en het Penserjoch. Vanaf Merano rustig terugrijden naar Nauders.

Dag 4: Stelviopas, Tirano en Livigno (ca. 275 km)

Over de Stelviopas. Niet de allerhoogste pas, maar wel een met een hoge moeilijkheidsgraad. Na de klim een mooie afdaling over strak asfalt naar Bormio. Langs het riviertje de ‘Anna’ naar Tirano en via Poschavio naar belastingparadijs Livigno. Over de Foscagnopas en de Umbrailpas naar Nauders.

Dag 5: Silvretta Hochstrasse, Lech en Hahntenjoch (ca. 310 km)

Richting Landeck, waar u het Paznauntal in rijdt. Genieten van bijzondere vergezichten en de prachtige afdaling op de Silvretta Hochstrasse. Eenmaal weer op de ‘begane grond’ rijdt u via het Klostertal naar de Flexenpas. In Lech stopt iedereen voor wat lekkers. Met een volle buik naar de Hahntenjoch, waarna u via Imst terugrijdt naar Nauders.

Dag 6: Rondrit Beninapass en Passo Gavia (ca. 315 km)

Een extra dagrit, om ook de Gavia Pass nog aan uw lijstje toe te voegen. We beginnen met een mooie en vlot te rijden aanloop naar de Berninapass. Daar heeft u een prachtig uitzicht over de omliggende bergen. De Passo Gavia is smal, heeft een ruige natuur en is spectaculair om te rijden. Via Bormio rijden we naar de Stelvio, die we dit keer aan de steile kant afdalen. Over de Reschenpass weer terug naar Nauders. Gezien de lengte van de tour raden wij u aan om op tijd te vertrekken.

Dag 7: Rondrit Kaunertal en Samnaun (ca. 210 km)

Een ontspannen dagje. De Kaunertaler Gletscher Panoramastrasse brengt u door een schitterend landschap naar een hoogte van 2750 meter. Vandaar kunt u naar de gletsjer wandelen of van het uitzicht genieten in het panorama-restaurant. Ook genieten is het in het belastingparadijs Samnaun met goedkope benzine en vele mooie winkels en terrassen om een hapje te eten. U kunt de route ook inkorten en lekker van de sauna en het zwembad genieten.

Dag 8: Nauders-Nördlingen (ca. 335 km)

Vanuit Nauders over de drukke Fernpass naar Reutte. Via Füssen en Kaufbeuren naar Zusmarshausen. Nog een klein stukje over vlotte binnenwegen met weinig verkeer en u bent weer terug in Nördlingen. Na een week vol luxe zal het thuis wel even wennen zijn!

Extra overnachting bij start:

De route start en eindigt bij het NH Hotel Klösterle in Nördlingen. Om daar op plezierige wijze te komen hebben we een route bijgevoegd, die deels over de snelweg, door de Spessart en over de Romatische Strasse loopt. We kunnen dit hotel voor u bijreserveren, we hebben hiervoor kamers geblokkeerd in het hotel. Prijzen zie verder.

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 4 overnachtingen in hotel Tirolerhof op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • route op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • reisbegeleiding Motortours.eu
  • BTW & Garantiefonds

--> U krijgt bij reservatie van deze groepstour zowel het roadbook als de GPS routes van de 8-daagse tour, het is de bedoeling om ter plaatse dag 1 - 3 - 5 - 6 - 8 te rijden. Indien de weersomstandigheden dit niet toelaten, wordt dit door de reisbegeleider aangepast.

Kaunertal Tirol
Motorreizen Oostenrijk
Motorroutes in Oostenrijk voor GPS
Luxehotel Motorreizen
Motorvakantie in Tirol
Motorvakantie Tirol Oostenrijk
Motorreis Tirol Nauders
Motorvakantie Wellness in Tirol - Nauders | Motorreizen Oostenrijk
Bochten in Tirol
Hotel Tirolerhof in Nauders
Tirolerhof Kamer
Hotel Tirolerhof in Nauders Zwembad Wellness

Accommodatie

U verblijft in het stijlvolle Beauty & Wellnes Hotel Tirolerhof, gelegen in het centrum van Nauders. De familie Senn Seifert zorgt er voor dat u zich er snel thuisvoelt en niets tekort komt.

Faciliteiten:
Uitstekend restaurant met ontbijtbuffet en viergangenkeuzemenu, bar, salon met open haard, wifi (gratis), 1000 m2 Wellnessruimte met o.a. overdekt zwembad, diverse sauna's, stoombad en rustruimte. (Massages en schoonheidsbehandelingen ter plaatste te betalen)

Parkeren:
Privé parking

Kamers:
Comfortabel ingericht en voorzien van tv, telefoon, wifi (gratis), kluisje, haardroger, badjas.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!