19/09 - 22/09 | Groepstour Langs Rijn en Lahn

Een motorreisje langs de Rijn! Als cruise zeer comfortabel en geliefd bij ouderen. Op de motor gaat u vooral de bergen rond de Rijn verkennen met heerlijke bochten en prachtige uitzichten. Op zijn tijd een stop in een leuk oud stadje. Tijdens deze Rijn en Lahntour komt u naast de Rijn ook de Moezel en de Lahn tegen en rijdt u stukken van de Eifel, het Taunusgebergte en het Westerwald. Echt een tour die u als motorrijder een keer gedaan móet hebben.

PROGRAMMA 4-DAAGSE GROEPSTOUR LANGS DE RIJN EN DE LAHN:

Dag 1: Geleen – Koblenz ca. 305 km.

Via mooie kruipdoor sluipdoor weggetjes verlaten we Zuid Limburg en toert u heerlijk door de Eifel naar Cochem, altijd leuk voor een korte stop. U vervolgt uw weg richting Koblenz en steekt de Moezel en meteen ook de Rijn over. U bent dan al in Koblenz waar een luxe kamer op u wacht.

Dag 2: Rondrit Westerwald en Lahn ca. 265 km.

U rijdt door het landelijke Westerwald met zijn vele pottenbakkerijen. Een aantal keren passeert u de Lahn met o.a. het bekende Limburg a /d Lahn . Via Nassau (van de Oranjes), het mooie en bij motorrijders zeer geliefde Gelbachtal naar Bad Ems en terug naar het hotel.

Dag 3: Rondrit Taunusgebergte en de Rijn ca. 285 km.

Een echte stuurdag door langs de oevers van de Rijn. Rüdesheim is zeer druk, maar leuk om even rond te kijken. Ook plaatsen als Bad Schwalbach, en St. Goarshausen zijn een tussenstop waard. Tussendoor maakt u ook nog kennis met het Taunusgebergte. Genieten in optima forma.

Dag 4: Koblenz – Geleen ca. 225 km.

Helaas weer terug naar huis. We steken meteen de Rijn over en rijden dwars door Koblenz, waar we ook de Moezel passeren. Na een paar industrie stadjes zitten we alweer op de mooie stuurwegen. Het blijft nog een tijdje genieten omdat we dwars door de Eifel heen gaan op weg naar het vlakke land. De route eindigt bij de Ring om Aachen, en loopt via de snelweg naar het eindpunt bij het Bastion Hotel in Geleen, waarna u zelf uw route kiest om naar huis te rijden.

Extra overnachting bij start

De route start bij hotel Bastion in Geleen, gemakkelijk te vinden aan de kruising van de snelwegen vanuit Genk en Maastricht

Inbegrepen in dit arrangement:

  • 3 overnachtingen in hotel Diehl's in Koblenz op basis van half pension
  • gedetailleerd roadbook
  • motorroute op GPS (Garmin / Tom Tom)
  • reisbegeleiding Motortours.eu
  • BTW & Garantiefonds
Prijs per persoon in half pension Tweepersoonskamer Eénpersoonskamer
19/09/24 - 22/09/24 € 439 € 499
Niederwald Denkmal Duitsland Uitzicht
RIjn en Lahn Motorrijden
Motorroutes in Duitsland
Rijn Motorroutes
Motorrijden Duitsland Rijn
Motortours routes
Motortour langs RIjn
Rijndal Motorroutes
Koblenz RIjn en Lahn Motortour
Diehls Hotel Koblenz
Diehls Koblenz Kamer
Ontbijtbuffet

Accommodatie

U verblijft in Diehl's Hotel in. Een door een familie gerund hotel met een prachtig uitzicht op het Oberrheintal met de beroemde Deutsches Eck..

Faciliteiten:
Restaurant, bar, wifi (gratis), wellnessgedeelte met o.a. sauna en binnenzwembad.

Parkeren:
Ruime parkeergelegenheid aan het hotel (gratis).

Kamers:
Uitstekend ingericht en voorzien van telefoon, tv, radio, wifi (gratis), kluisje, minibar, bad of douche en toilet.

Wenst u deze Motortour te reserveren?

Klik Hier voor ons reservatieformulier!